Somon Incrustat Cu Susan Cu Reducere Pinot Noir
Somonul încrustat cu susan cu reducere Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $ 8.04 pe portie. O porție conține 760 calorii, 47G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână filet de somon - 1 Diametru-2 inci, sare de condimente, pinot noir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rață Arsă Cu Reducere Pinot Noir / Rodii, Sos de reducere a ciupercilor Pinot Noir cu friptură T-Bone la grătar # SundaySupper, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.
Instrucțiuni
Ștergeți somonul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Praf carne expusă cu o doză liberală de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Acoperiți complet carnea expusă cu semințe de susan, suficient pentru a forma un strat frumos deasupra.
Stropiți generos cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline (doar suficient pentru a acoperi abia fundul tigaiinu vrei să înoate, doar suficient pentru a preveni lipirea). Când tigaia și uleiul sunt fierbinți, răsturnați și strecurați somonul ușor, cu pielea în sus, astfel încât semințele de susan să nu zboare. Se fierbe aproximativ 5 până la 7 minute până se rumenesc. Nu dați tentației de a arunca sau de a muta fileul de somon.
Lasă-l să stea acolo, astfel încât semințele de susan să fie arse în carne de somon.
Presărați mai multă sare și piper proaspăt măcinat peste pielea expusă.
Când se rumenesc,răsturnați fileul și gătiți încă două minute.
Se toarnă 3/4 cană de vin roșu peste somon, se reduce focul la mediu sau chiar deasupra și se lasă să gătească încă cinci minute. Sosul ar trebui să fiarbă destul de energic, dar nu doriți să ardă sau să fumeze, așa că reglați temperatura după cum este necesar.
Când este gătit, dar încă ușor roz în centru, scoateți-l pe platoul de servire și așezați-l cu carnea în sus.
Păstrați sosul la fierbere la foc mediu și adăugați 3/4 cană de vin roșu suplimentar. Reduceți focul la mediu-mic și lăsați să se reducă încă aproximativ cinci minute, amestecând ocazional pentru a elibera și slăbi toate acele bucăți grozave gătite și aroma din tigaie. Gatiti inca cinci minute sau pana cand sosul se reduce la jumatate. Reglați pentru sare, dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste file.
Se ornează cu pătrunjel și se servește. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.