Somon De Usturoi Dijon
Somonul de usturoi Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 272 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de file de somon, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Somon la cuptor cu usturoi și Dijon, Somon la cuptor cu miere Dijon și usturoi, și Somon Prăjit În Tigaie Cu Sos Cremos De Usturoi Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Aranjați pielea de somon cu fața în jos în tigaia pregătită și acoperiți ușor cu muștarul Dijon.
Așezați feliile de usturoi și ceapă pe fileurile de somon. Condimentează cu tarhon, sare și piper.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când somonul este ușor fulgi cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.