Somon de susan cu tăiței Soba

Somon de susan cu tăiței Soba
Somonul de susan cu tăiței Soba este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, scallions, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Crustat cu semințe de susan pe tăiței Soba, Fidea Soba De Susan, și Fidea Soba De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați tăiței soba și gătiți până la al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
3
Scurgeți tăiței, transferați-i într-un castron mediu și păstrați-i la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, într-un castron mic, combinați sosul de soia, sucul de lămâie și 1 lingură de ghimbir. Periați ușor fileurile de somon pe ambele părți cu puțin din amestecul de soia-ghimbir, apoi dragați semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Semințe De SusanSemințe De Susan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați somonul în tigaie și gătiți la foc moderat până când semințele de susan sunt aurii și peștele este doar gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați uleiul de susan, scallions, restul de 1 lingură de ghimbir și amestecul rămas de soia-ghimbir la tăiței soba și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
GhimbirGhimbir
8
Transferați tăiței soba în boluri de servire, acoperiți cu fileurile de somon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Soba NoodlesSoba Noodles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista