Somon De Citrice Cu Gust De Portocale
Somonul de citrice cu gust portocaliu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă de la mccormick.com are 63 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pătrunjel, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 59 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Somon De Citrice Cu Gust De Portocale, Somon cu susan și gust de portocale-ghimbir, și Somon de citrice de ghimbir cu castraveți și salsa portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru somon, amestecați sucul de portocale, uleiul și 1 linguriță de cimbru într-un castron mic.
Așezați somonul într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Adăugați marinada; întoarceți-vă să acoperiți bine. Dați la frigider 30 de minute sau mai mult pentru un plus de aromă. Pentru gust, amestecați toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperă. Dați la frigider până când este gata de servit.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă zahărul brun, boiaua, restul de 1/2 linguriță de cimbru și sare într-un castron mic.
Scoateți somonul din marinată. Aruncați orice marinată rămasă. Frecați somonul uniform cu amestecul de boia.
Așezați somonul pe tava de copt căptușită cu folie.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Sau, somon la grătar la foc mediu-mare 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Serviți somonul cu gust portocaliu.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.