Somon curry cu gem de roșii
Somonul curry cu gem de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.08 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 537 calorii. Dacă aveți busuioc, coacăze, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon Cu Sos De Nucă De Cocos-Roșii, Dulceata de rosii dulce si picanta, și Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti somonul, combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial. Dragă somon în amestec de făină. Rezervați amestecul de făină rămas pentru gemul de roșii.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați somon; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand fulgii de aur si peste sunt usor cand sunt testati cu o furculita.
Scoateți somonul din tigaie; păstrați cald.
Pentru a pregăti gemul de roșii, puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați roșii, ceapă și ghimbir; saut 1 minut. Se amestecă amestecul de făină rezervat, coacăzele și oțetul; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute). Puneți 3/4 cană de orez pe fiecare din cele 2 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file de somon și 1/4 cană de gem de roșii.
Notă: păstrați gemul de roșii rămas la frigider până la 3 zile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.