Somon curry cu Chutney de fructe de vară

Somon curry cu Chutney de fructe de vară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul curry cu Chutney de fructe de vară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 291 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți nectarine, file de somon, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Rețete similare includ Somon curry cu Chutney de fructe de vară, Chutney de ananas și fructe de piatră, și File de somon fript cu sos de chutney Curry.

Instrucțiuni

1
Amestecați pasta de curry și sucul de lămâie împreună într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Adăugați somonul în amestecul de curry și întoarceți-l pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
În timp ce somonul se marinează, faceți chutney amestecând nectarina, prunele, afinele, ceapa, ardeiul cayenne, coriandrul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
NectarinăNectarină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți chutney la frigider până când somonul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți folia de plastic din somon și coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul se fulgează ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute. Puneți chutney în cantități uniforme peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista