Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul curry cu Chutney de fructe de vară ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 291 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți nectarine, file de somon, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Rețete similare includ Somon curry cu Chutney de fructe de vară, Chutney de ananas și fructe de piatră, și File de somon fript cu sos de chutney Curry.
Instrucțiuni
1
Amestecați pasta de curry și sucul de lămâie împreună într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Adăugați somonul în amestecul de curry și întoarceți-l pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
În timp ce somonul se marinează, faceți chutney amestecând nectarina, prunele, afinele, ceapa, ardeiul cayenne, coriandrul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron.
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți chutney la frigider până când somonul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți folia de plastic din somon și coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul se fulgează ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute. Puneți chutney în cantități uniforme peste fiecare file.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.