Somon cu verdeață și ciuperci Shiitake

Somon cu verdeață și ciuperci Shiitake
Somonul cu verdeață și ciupercile Shiitake necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $7.02 pe portie. O porție conține 446 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de somon jupuit, ulei de susan, ciuperci shiitake generoase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Încercați RAPID ȘI UȘOR: SOMON SLAB DE SUSAN CU VERDEAȚĂ DE GHIMBIR-USTUROI ȘI CIUPERCI SHIITAKE, Saut De Verdețuri De Iarnă Și Ciuperci Shiitake, și Saut De Verdețuri De Iarnă Și Ciuperci Shiitake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă sau grătar la foc mediu-mare adăugați somon și gătiți timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, răsturnând cu o spatulă. În timp ce somonul se gătește, într-o tigaie mare rece, adăugați 2 linguri ulei și usturoi, apoi porniți tigaia pentru a proteja usturoiul de ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Adăugați ciuperci feliate și tulpini de bok choy, amestecând constant timp de 1 minut. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți capacul și adăugați frunzele de bok choy, sosul de soia, uleiul de susan și continuați să gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când frunzele s-au ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy FrunzeBok Choy Frunze
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
4
Îngrămădiți ciupercile și verdeața pe o farfurie cu somonul. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
VerziiVerzii
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Revista