Somon cu sos de vin roșu
Somon cu sos de vin roșu este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, ulei de gătit, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Somon cu Shiitake și sos de vin roșu, Somon Cu Sos De Vin Roșu Condimentat, și Somon Cu Sos De Muștar De Vin.
Instrucțiuni
Puneți uleiul într-o tigaie mică din oțel inoxidabil, emailată sau antiaderentă și încălziți cuptorul timp de 5 minute. Condimentează peștele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți peștele în tigaia fierbinte; gătiți la cuptor până când tocmai ați terminat, aproximativ 8 minute.
Scoateți peștele din tigaie și transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă orice ulei rămas în tigaie.
Puneți tigaia la foc moderat și adăugați vinul și bulbii de scallion tocați. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Gatiti pana cand vinul este redus la aproximativ 3 linguri, 1 pana la 2 minute.
Reduceți focul la minim și bateți untul. Condimentează sosul cu un vârf de sare și piper.
Puneți peștele pe farfurii, rumenit-cu fața în sus.
Presărați verdele de scallion deasupra. Puneți sosul în jurul peștelui.
Alternative de pește: fripturile Ferme de ton ar avea un gust delicios cu sosul de vin roșu. Fripturile de pește mai blânde de utilizat includ halibut și cod.
Variantă: somon cu sos de cremă de hrean: prăjiți peștele așa cum este descris la Pasul 1, dar serviți somonul prăjit cu crema de hrean din prăjituri de Crab cu cremă de hrean, (pasul 1), în loc de sosul de vin roșu.
Recomandarea vinului: Pinot noir este un meci clasic de vin cu somon. Căutați o epocă recentă din California sau Oregon și răciți-o timp de cincisprezece minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.