Somon cu sos de nucă de cocos-șofran

Somonul cu sos de nucă de cocos-șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 802 calorii, 48G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, file de somon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. 382 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Cu Sos De Cremă De Șofran, Somon în sos de midii de șofran, și Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați fileurile de somon într-un vas mare de copt.
Stropiți uleiul de măsline și condimentați fiecare file cu chimen, sare și piper.
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când somonul este fiert.În timp ce peștele se gătește, faceți sosul:într-o cratiță medie topiți untul.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 minute, amestecând des.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați laptele de cocos, smântâna grea, șofranul și bulionul de pui.Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute amestecând ocazional.Puneți sosul peste fileurile de somon și serviți cald.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.