Somonul cu Salsify și piureul de rădăcină de țelină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 648 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piure De Rădăcină De Țelină, Piure De Rădăcină De Țelină, și Piure De Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
1
Așezați boabe de piper, cimbru, cimbru și usturoi într-o bucată de pânză de brânză; legați cu sfoară de bucătărie pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
2
Transferați într-o cratiță medie, împreună cu, Syrah, port și șalotă. Aduceți la foc mic la foc mic și gătiți până când lichidul s-a redus cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Shiraz
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați bulion de vită și continuați să gătiți până când lichidul s-a redus cu două treimi și acoperiți ușor spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Scoateți pachetul de pânză de brânză din cratiță și aruncați-l; puneți sosul deoparte și păstrați-l la cald.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.