Somon cu salsa nectarină

Somon cu salsa nectarină
Reteta de somon cu Nectarine Salsan este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 20 de porții cu 68 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de piper, miere, ardei jalape de ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Somon Cu Salsa Nectarină, Somon la grătar cu salsa nectarină, și Nectarine Salsa.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu combinați ingredientele salsa. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Condimentați somonul pe ambele părți cu fulgii de sare și ardei roșu și apoi stropiți cu sucul de lămâie și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți somonul, cu carnea în jos, la foc mare direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când puteți ridica fileurile de pe grătar cu clești fără a se lipi, 6 până la 8 minute. Întoarceți fileurile și gătiți-le la coacerea dorită, 2 până la 3 minute pentru mediu rar. Glisați o spatulă între piele și carne și transferați fileurile pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
5
Se servește cald cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate18
Revista