Somon cu roșii Cherry prăjite

Somon cu roșii Cherry prăjite
Somonul cu roșii cherry prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de piper, ulei de măsline, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit; aruncați pentru a acoperi roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TomateTomate
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Adăugați pește în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți încă 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți amestecul de roșii peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PeștePește
7
Stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista