Somonul cu o oală cu mazăre și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, mazăre de zahăr, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fettuccine cu somon și mazăre, Boluri de somon Teriyaki cu mazăre Snap & Sriracha, și Mazăre de zahăr și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați orezul și 2 1/3 căni de apă într-o tigaie medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute. Feliați somonul pe o diagonală în patru bucăți groase de 3/4 inci. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Somon
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați deasupra orezului parțial gătit. Acoperiți și gătiți 7 minute. Împrăștiați mazărea peste somon și orez. Acoperiți și gătiți până când orezul și mazărea sunt fragede și somonul este opac și începe să se descuameze, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Somon
Mazăre
3
Amestecați sosul de soia, ceapa verde, oțetul, ghimbirul și zahărul într-un castron mic. Puneți sosul peste somon, orez și mazăre și serviți. Tehnică: puteți adapta această metodă de gătit cu o singură oală la creveți și scoici. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sos De Soia
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Oțet
Ghimbir
Somon
Creveți
Sos
Zahăr
Mazăre
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați-le cu mazărea, după ce orezul a fiert aproximativ 15 minute.) Cheia acoperă tigaia, așa că totul se aburește împreună. Dacă tigaia dvs. nu are capac, utilizați o foaie de copt.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.