Somon cu o oală cu mazăre și orez

Somonul cu o oală cu mazăre și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, mazăre de zahăr, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fettuccine cu somon și mazăre, Boluri de somon Teriyaki cu mazăre Snap & Sriracha, și Mazăre de zahăr și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați orezul și 2 1/3 căni de apă într-o tigaie medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute. Feliați somonul pe o diagonală în patru bucăți groase de 3/4 inci. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați deasupra orezului parțial gătit. Acoperiți și gătiți 7 minute. Împrăștiați mazărea peste somon și orez. Acoperiți și gătiți până când orezul și mazărea sunt fragede și somonul este opac și începe să se descuameze, 3 până la 5 minute.
Amestecați sosul de soia, ceapa verde, oțetul, ghimbirul și zahărul într-un castron mic. Puneți sosul peste somon, orez și mazăre și serviți. Tehnică: puteți adapta această metodă de gătit cu o singură oală la creveți și scoici. (
Adăugați-le cu mazărea, după ce orezul a fiert aproximativ 15 minute.) Cheia acoperă tigaia, așa că totul se aburește împreună. Dacă tigaia dvs. nu are capac, utilizați o foaie de copt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.