Somon cu mazăre, Vîrci de mazăre și sos de mărar-castraveți

Somonul cu mazăre, Virici de mazăre și sos de mărar-castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 4,65 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână mazăre și virici de mazăre, sos de mărar-castraveți, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Somon cu mazăre, Vîrci de mazăre și sos de mărar-castraveți, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Periați foaia de copt cu margini mici cu 1 lingură de ulei.
Așezați somonul pe foaia de copt pregătită.
Se amestecă sucul de portocale și sucul de lămâie într-un castron mic; se toarnă peste somon.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei peste somon; se presară cu sare și piper kosher grosier.
Lăsați să stea 15 minute.
Preîncălziți broilerul. Fierbeți somonul, fără a întoarce peștele, până când este doar opac în centru, urmărind cu atenție și întorcând foaia de copt o dată pentru a fierbe chiar, aproximativ 12 minute. Folosind 2 spatule largi, transferați somonul pe platou. Înconjurați cu mazăre și Vîrci de mazăre cu pansament cu lămâie.
Se servește cu sos de mărar-castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.