Somon cu linte

Somon cu linte
Somonul cu linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 579 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți fileuri de somon tăiate în centru, ciorbă elvețiană, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Somon cu linte, și Linte cu somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați prazul și morcovii și gătiți până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați usturoiul și pasta de roșii și gătiți 1 minut. Creșteți căldura la mare; adăugați 4 căni de apă, bățul de scorțișoară și linte. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-înalt, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, îndepărtați tulpinile elvețiene; rezervați 3 frunze și tocați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Așezați frunzele întregi peste linte, acoperiți și ofiliți, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Scoateți ciorba și acoperiți lintea. Condimentați somonul cu sare și piper și înfășurați o frunză de ciorbă ofilită în jurul fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
LinteLinte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Rezervați aproximativ 1 cană de linte pentru salată caldă de sfeclă și linte. Amestecați mierea și sucul de lămâie în lintea rămasă și condimentați cu sare și piper. Amestecați ciorba tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
LinteLinte
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Așezați somonul învelit deasupra lintei, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când peștele este doar gătit, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
LinteLinte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Scoateți somonul și tăiați-l în bucăți. (Dacă lintea este uscată, adăugați un strop de apă.) Împărțiți lintea între boluri și acoperiți cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întoarceți lintea rămasă în salată caldă de sfeclă și linte cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
LinteLinte
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista