Somon Cu Ierburi De Lămâie
Somonul cu ierburi de lămâie este un pescatarian felul principal. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 627 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, coajă de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Somon Cu Ierburi De Lămâie, Somon Ușor Cu Ierburi, și Răspândirea Somonului Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine, usturoiul, pătrunjelul, parmezanul, cimbru, coaja de lămâie și sarea; se amestecă bine.
Adăugați 4 linguri de unt și aruncați ușor pentru a acoperi; pune deoparte.
Așezați pielea cu fața în jos într-un vas de copt uns.
Ungeți cu untul rămas; acoperiți cu amestec de firimituri.
Coaceți la 350 de grade F timp de 20 până la 25 de minute sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.