Somon cu glazură de miere de soia și Wasabi
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul cu glazură de miere de soia și Wasabi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pudră de wasabi, suc de lămâie, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Wasabi & Miere Glazurate-Somon, Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi, și Somon prăjit în tigaie cu sos de Wasabi cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron mic.Prăjiți peștele, cu pielea în jos, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, la 5 până la 7 inci de la căldură, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 minute.
Serviți somonul stropit cu sosuri.emailwitterfacebookpinterestyummlymore
Nu ratați o rețetă!Abonați-vă pentru a primi postări noi și actualizări lunare de la L & OO: trimite-mi: postări noi
Newsletter Postarea Anterioara
Fettuccine de casă cu usturoi și Uleiurmătorul Post Pumpkin Praline Pie3 Comentarii
Lasă un comentariu Pingback: carte de bucate Club somon fripturi reteta / bucătar
Nume (obligatoriu)Mail (obligatoriu-nu va fi publicat)Website URLComment (obligatoriu)Anulează răspunsul
Bine ați venit la Love & Olive Oil, aventurile culinare ale lui Lindsay și Taylor. Suntem cu toții despre mâncare accesibilă, dar totuși impresionantă, unică și creativă, dar totuși fidelă rădăcinilor sale culinare.Mai multe despre noi rămâneți conectat
Abonați-vă pentru a primi postări noi și / sau știri și actualizări lunare de la L & OO în căsuța dvs. de e-mail:Trimite-mi: postări noi
Vrei să fii la curent? Abonați-vă la fluxul RSS folosind cititorul RSS la alegere. S-ar putea să vă sugerăm: amazon barnes & noble quirk books cumpărați cărți locale amazon barnes & noble quirk cumpără local
Ciocolată albă căpșuni Blondepostat pe 28 Mai 2012 înciocolată, deserturi
Eclair cu căpșuni acoperite cu ciocolatăpostat pe 23 iunie 2014 înciocolată, deserturi
Tartele cu kiwi cu căpșunipostat pe 23 aprilie 2012 inDesserts
Capsuni Limoncello Jamposted pe Iunie 4, 2015 inCanning, condimente, Printables
Ciocolata Strawberry Oasis Piepostat pe 30 aprilie 2012 înciocolată, deserturi
Cauți ceva?Tot conținutul și fotografia sunt drepturi de autor Love & Olive Oil și Lindsay Landis, 2007-2015, dacă nu se specifică altfel.Materialul nu poate fi duplicat sau republicat fără permisiune. Dacă doriți să împărtășiți o rețetă, vă rugăm să vă re-scrie rețeta în propriile cuvinte și să ofere credit corespunzătoare, cu un link înapoi la postul original. Mulțumesc!Love & Olive Oil este o marcă comercială înregistrată a Purr Design, LLC.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.