Somon cu freca dulce și picant
Somonul cu frecare dulce și picantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 282 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, zahăr brun, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Dulce Și Picant, Somon dulce și picant, și Somon dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți grătarul sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la foc mediu. În timp ce grătarul se încălzește, combinați zahărul brun, pudra de chili, chimenul, sarea și piperul.
Periați fiecare file de somon cu 1/2 linguriță de ulei, apoi frecați fiecare file cu aproximativ 1/2 lingură de amestec de condimente.
Grătați somonul, cu carnea în jos, până se carbonizează, 4 până la 5 minute. Întoarceți somonul și gătiți încă 5 până la 6 minute pentru o coacere medie. Pentru pește bine făcut, gătiți încă 1 până la 2 minute.
Scoateți pe un platou și serviți imediat.
Sursa excelenta de: proteine, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, Vitamina B12, acid pantotenic, cupru, fosfor, potasiu, seleniu
Bună sursă de: acid folic, magneziu
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.