Somon cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie
Somonul cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 693 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,95 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, frișcă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie, Somon Cu Crustă De Migdale De Lămâie, și Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga prazul; saut 2 minute. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți până când prazul este foarte fraged, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu; adăugați suc de lămâie și amestecați până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Praz
3
Se amestecă în smântână. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Transferați amestecul în blender. Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară sosul în aceeași cratiță, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă migdale, pătrunjel, coajă de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Migdale
Pătrunjel
Piper
Sare
6
Așezați făina pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Presărați somonul cu sare și piper. Dragă somon în făină, scuturând excesul. Periați ușor 1 parte de somon cu ou bătut. Apăsați partea periată a somonului în amestecul de migdale, apăsând ușor pentru a adera. Aranjați somonul, cu piulița în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Migdale
Somon
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
9
Adăugați jumătate de somon în fiecare tigaie, cu partea acoperită cu migdale în jos și gătiți până când crusta se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți somonul. Saut până când somonul este fiert și opac în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Somon
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați somonul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
11
Reîncălziți sosul, amestecând la foc mediu. Puneți în jurul somonului și serviți.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.