Somon Cu Crustă De Lămâie-Mentă

Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu crustă de lămâie-mentă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon cu sos de Lămâie-Mentă, Somon fiert cu mentă de lămâie Tzatziki, și Creveții și somonul se amestecă cu iarbă de lămâie și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Transferați coaja într-un robot de bucătărie.
Tăiați lămâia în 4 pene; deoparte.
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Tăiați grosolan 1 cățel de usturoi și adăugați-l în robotul de bucătărie. Tăiați subțire usturoiul rămas și lăsați-l deoparte.
Rupeți pâinea în bucăți și adăugați la robotul de bucătărie împreună cu mentă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Procesați până se formează firimituri grosiere și transferați într-un bol mic. Se amestecă 1 linguriță de ulei și se lasă deoparte.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați somon, cu pielea în sus. Gatiti 3 minute. Întoarceți peștele cu spatula, puneți firimiturile pe suprafață și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți 5 minute.
În timp ce somonul gătește, încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi feliat și fulgi de ardei roșu. Sotati 1 minut, pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Adăugați spanac. Se amestecă doar până se ofilesc, se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și se aruncă. Împărțiți între 4 feluri de mâncare. Împărțiți somonul în 4 porții; puneți pește pe spanac.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.