Somon Crustat La Cuptor
Somonul Crustat la cuptor este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți buruieni de mărar, ulei, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Crustat La Cuptor, Parmezan Copt Somon Crustat, și Somon copt cu crustă de fenicul și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Se amestecă condimentele într-un castron mic.
Așezați peștele, cu pielea în jos, într-o tigaie ușor unsă. Periați ușor cu ulei.
Presărați amestecul de condimente uniform peste pește.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.