Somon crocant în bulion de legume
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul crocant în bulion de legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 924 calorii, 36g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tofu Crocant Condimentat În Bulion De Ghimbir, Amestec De Bulion De Legume, și Bulion De Legume.
Instrucțiuni
Bateți oul și muștarul într-un castron. Se amestecă în uleiuri.
Adăugați usturoi, sare și suc de lămâie după gust. Se condimentează cu piper.Pentru somon
Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie mare; adăugați fenicul și gătiți 4 minute. Pat somon cu 1/4 linguriță ulei pe fiecare parte, se condimentează cu sare și piper după gust și se pune pielea cu fața în jos într-o tigaie. Gatiti la foc mediu 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele devine roz deschis.
Adăugați păstârnac în bulion și gătiți 2 minute. Lingurați legumele și bulionul în 4 boluri; Așezați 1 file în fiecare castron și acoperiți cu busuioc, mentă și 1 1/2 linguriță sos aioli.
Bateți oul și muștarul într-un castron. Se amestecă în uleiuri.
Adăugați usturoi, sare și suc de lămâie după gust. Se condimentează cu piper.Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie mare; adăugați fenicul și gătiți 4 minute. Pat somon cu 1/4 linguriță ulei pe fiecare parte, se condimentează cu sare și piper după gust și se pune pielea cu fața în jos într-o tigaie. Gatiti la foc mediu 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele devine roz deschis.
Adăugați păstârnac în bulion și gătiți 2 minute. Lingurați legumele și bulionul în 4 boluri; Așezați 1 file în fiecare castron și acoperiți cu busuioc, mentă și 1 1/2 linguriță sos aioli.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.