Somonul crocant cu spanac de lămâie și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,17 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, boia de ardei, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tagliatelle de somon afumat cu lămâie și spanac, Somon cu spanac la cuptor și cartofi, și Somon cu crustă de condimente cu cartofi saut și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie și scurgeți. Întoarceți cartofii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați zară, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, 1/2 linguriță coajă de lămâie și suc; mash cu un masher de cartofi. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pere Bartlett Sau D'Anjou
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Combinați panko, ceapa, oregano uscat, boia de ardei și 1/4 linguriță de piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Uscat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Presărați somonul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare. Fileuri de dragare în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați somon în tigaie; gatiti 2 minute pe o parte sau pana se rumeneste. Întoarceți peștele; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
În timp ce somonul gătește, încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat spanacul, întorcându-se frecvent; gatiti timp de 3 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de coajă și restul de 1/4 linguriță de piper. Aranjați 1/2 cană amestec de spanac pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 3/4 cană amestec de cartofi și 1 file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.