Somon crocant cu ierburi verzi - sos de Caper cu pufuri de brânză de sparanghel

Somon crocant cu ierburi verzi - sos de Caper cu pufuri de brânză de sparanghel
Somon crocant cu ierburi verzi - sos de Caper cu pufuri de brânză de sparanghel necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1300 calorii, 65g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, capere, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon fiert cu sos de ierburi de lămâie-caper, Somon cu sparanghel prăjit și sos de lămâie-Caper, și Creveți prăjiți crocanți cu sos de ierburi verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fileurile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Combinați făina de orez cu apă pentru a face un aluat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Încălziți o tigaie mare cu aproximativ 1/4 inch de ulei de măsline. Înveliți fileurile cu aluat, așezați carnea cu fața în jos și căutați până se rumenesc aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și căutați partea pielii timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se călește imediat și se strecoară fiecare file cu sosul de Caper din plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se servește cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
6
Serviți somonul cu pufuri de brânză de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Combinați toate ingredientele, cu excepția sucului de lămâie, într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Aduceți laptele și untul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Combinați sarea, făina, curry și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți laptele de pe foc și adăugați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
13
Se amestecă cu o lingură de lemn până când amestecul se îngroașă și se îndepărtează de laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Puneți tigaia înapoi pe foc și gătiți timp de aproximativ 20 până la 30 de secunde până când amestecul devine puțin uscat. Răzuiește amestecul într-un bol mare și lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, adăugând altul numai atunci când precedentul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
16
Adăugați sparanghelul și ambele brânzeturi în aluat și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Lingurați linguri rotunjite de amestec pe tava de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Scoateți pufurile de pe pergament și serviți imediat.

Ingrediente

2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sparanghel proaspăt, tăiat, tăiat în bucăți de 1/4 inch și albitsparanghel proaspăt, tăiat, tăiat în bucăți de 1/4 inch și albit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon1pinchPinch cayennePinch cayenne0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate măruntpătrunjel cu frunze plate tocate mărunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1Oreos dublu umplutrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4pene de lămâie, pentru garniturăpene de lămâie, pentru garnitură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilManchego ras grosierManchego ras grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru ardereUlei de măsline, pentru ardere1Oreos dublu umplutoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano ras finParmigiano-Reggiano ras fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de orezfăină de orez7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de somon, piele pefile de somon, piele pe1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, tăiat în bucăți miciunt nesărat, tăiat în bucăți mici1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista