Somon crocant cu ierburi verzi - sos de Caper cu pufuri de brânză de sparanghel
Somon crocant cu ierburi verzi - sos de Caper cu pufuri de brânză de sparanghel necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1300 calorii, 65g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, capere, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon fiert cu sos de ierburi de lămâie-caper, Somon cu sparanghel prăjit și sos de lămâie-Caper, și Creveți prăjiți crocanți cu sos de ierburi verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează fileurile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2
Combinați făina de orez cu apă pentru a face un aluat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți o tigaie mare cu aproximativ 1/4 inch de ulei de măsline. Înveliți fileurile cu aluat, așezați carnea cu fața în jos și căutați până se rumenesc aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și căutați partea pielii timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se călește imediat și se strecoară fiecare file cu sosul de Caper din plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Se servește cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
6
Serviți somonul cu pufuri de brânză de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Combinați toate ingredientele, cu excepția sucului de lămâie, într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Aduceți laptele și untul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Combinați sarea, făina, curry și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Scoateți laptele de pe foc și adăugați amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
13
Se amestecă cu o lingură de lemn până când amestecul se îngroașă și se îndepărtează de laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Puneți tigaia înapoi pe foc și gătiți timp de aproximativ 20 până la 30 de secunde până când amestecul devine puțin uscat. Răzuiește amestecul într-un bol mare și lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
15
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, adăugând altul numai atunci când precedentul a fost încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
16
Adăugați sparanghelul și ambele brânzeturi în aluat și amestecați până se combină. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
17
Lingurați linguri rotunjite de amestec pe tava de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
18
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
19
Scoateți pufurile de pe pergament și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.