Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți

Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți
Hrean-crusted chinook somon cu verdeață fiert și cartofi prăjiți noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 678 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 9,42 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Muschiulet de porc cu crustă de plante cu cartofi noi prăjiți cu hrean, Somon Cu Crustă De Chili Cu Cartofi Prăjiți, și Somon Cu Crustă De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și acoperiți o foaie de copt cu ulei și presărați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați cartofii, tăiați cu fața în jos, pe tavă și introduceți-l în cuptorul preîncălzit. Prăjiți până se rumenesc și doar fraged, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți cartofii din cuptor și țineți-i într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Amestecați hreanul, pătrunjelul, coaja de lămâie, muștarul și 2 linguri de usturoi într-un bol mic. Când este combinat uniform, adăugați firimiturile de pâine și aruncați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți 3 uncii de ulei de măsline peste amestecul de firimituri și amestecați ușor, având grijă să nu rupeți firimiturile sau să faceți amestecul prea greu. Condimentează amestecul, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Condimentați fileurile de somon cu sare și piper, apoi încălziți uleiul de canola într-o tigaie sotată la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze, căutați somonul, în partea de sus în jos, 2 bucăți la un moment dat, timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți într-o formă de copt ușor unsă, așezând partea arsă în sus și repetați procesul cu celelalte 2 bucăți de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Presărați amestecul de firimituri de pâine peste vârful peștelui creând un strat uniform de 1/8 inci până la 1/4 inci grosime. Prăjiți somonul până când crusta este maro aurie și peștele este doar ferm, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
În timp ce somonul se coace, aduceți stocul de pește, rămânând 1 uncie de ulei de măsline și lingura rămasă de usturoi la fiert într-o cratiță nereactivă. Apoi adăugați verdeața înăbușită, acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute până când verdeața este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați sucul de lămâie și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aranjați verdeața în centrul a 4 boluri superficiale înconjurate de cartofii prăjiți și lichidul de fiert. Topiți fiecare cu o deschidere prăjită de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
VerziiVerzii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Revista