Somon Braconat Ni

Somon Braconat Ni
Somon braconat ni-ul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 847 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, năsturel, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Salmon Ni-Ul, Salată ni de somon cu somon, și Salată Nicoise De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de prăjire, adăugați frunze de dafin, sare kosher, boabe de piper și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Adăugați somon și suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ApăApă
3
Scoateți somonul și puneți-l deoparte; aduceți lichidul la fierbere, acoperit. Reduceți la foc mic, apoi glisați ușor somonul în lichid și fierbeți 10 până la 15 minute, acoperit, până când somonul este doar opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
În timp ce somonul gătește, faceți pansamentul: într-un castron mic, amestecați usturoiul, muștarul și oțetul. Treceți treptat în ulei până când pansamentul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți în ierburi și condimentați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Folosind 2 spatule, îndepărtați somonul, așezați-l pe un suport de răcire așezat pe o tigaie și răciți 10 minute, acoperite ușor cu folie. Aruncați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Scoateți somonul din frigider și rupeți-l în bucăți mari, aruncând pielea. Pe un platou de servire foarte mare, creștet de sus cu bucăți de pește, cartofi, ouă, fasole verde, măsline și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
NasturelNasturel
CartofiCartofi
TomateTomate
MăslineMăsline
SomonSomon
OuăOuă
PeștePește
8
Stropiți pansamentul peste tot și serviți imediat, însoțit de pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista