Somon braconat ni-ul este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 847 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, năsturel, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Salmon Ni-Ul, Salată ni de somon cu somon, și Salată Nicoise De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare de prăjire, adăugați frunze de dafin, sare kosher, boabe de piper și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Adăugați somon și suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Apă
3
Scoateți somonul și puneți-l deoparte; aduceți lichidul la fierbere, acoperit. Reduceți la foc mic, apoi glisați ușor somonul în lichid și fierbeți 10 până la 15 minute, acoperit, până când somonul este doar opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
4
În timp ce somonul gătește, faceți pansamentul: într-un castron mic, amestecați usturoiul, muștarul și oțetul. Treceți treptat în ulei până când pansamentul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Usturoi
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Bateți în ierburi și condimentați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Folosind 2 spatule, îndepărtați somonul, așezați-l pe un suport de răcire așezat pe o tigaie și răciți 10 minute, acoperite ușor cu folie. Aruncați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Scoateți somonul din frigider și rupeți-l în bucăți mari, aruncând pielea. Pe un platou de servire foarte mare, creștet de sus cu bucăți de pește, cartofi, ouă, fasole verde, măsline și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Nasturel
Cartofi
Tomate
Măsline
Somon
Ouă
Pește
8
Stropiți pansamentul peste tot și serviți imediat, însoțit de pâine crustă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.