Somon BBQ
Reteta BBQ somon ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 15 minute. Acest fel principal are 246 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.7 pe portie. Un amestec de sos de grătar picant, fileuri de somon, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 753 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chiftele BBQ, Cel mai bun BBQ fleică, și Ouă Deviled BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu-mare.
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează.
Pește la grătar 4 min. pe fiecare parte.
Ungeți generos cu sos. Grătar 2 până la 4 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se ocazional și perindând cu sosul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.