Somon Asiatic condimentat cu Bok Choy fiert

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Asiatic condimentat cu Bok Choy fiert. O porție conține 287 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, usturoi, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Încercați Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bok choy; tăiați și aruncați capetele tijei dure și orice părți învinețite.
Tăiați blaturile cu frunze transversal în benzi de 2 inci; tăiați tulpinile transversal în bucăți de 1 inch.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați usturoiul în 2 lingurițe de ulei până la sfârâit, 1 până la 2 minute.
Adăugați bok choy și bulion, acoperiți și gătiți până când cele mai groase tulpini sunt doar fragede atunci când sunt străpunse, 4 până la 5 minute; păstrați cald.
Între timp, clătiți somonul, uscați-l și tăiați-l în 4 bucăți egale. Frecați peștele uniform cu cinci condimente.
Turnați restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când uleiul este fierbinte, în aproximativ 1 minut, puneți somonul, pielea în jos, în tigaie; gătiți 3 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți peștele și gătiți până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu aproximativ 3 minute mai mult.
Așezați somonul în boluri largi și lingurați bok choy și bulion în mod egal în jurul peștilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.