Somon ars cu avocado, creveți și salsa de Mango
Rețeta de somon ars cu Avocado, creveți și Salsan de Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $5.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 409 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tacos ahi ars cu Salsa de avocado Mango, Snapper ars cu Salsa de avocado de Mango, și Halibut prăjit în tigaie cu Salsa de Mango-Avocado.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti somonul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 9 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Pentru a pregăti salsa, combinați mango și următoarele 6 ingrediente (mango prin jalapeo) într-un castron mediu și aruncați bine pentru a combina.
Combinați salata verde, sucul, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și pene de avocado într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina. Aranjați un file de somon pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1/2 cană de salsa și 1 1/2 cană de amestec de salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.