Somon afumat și vindecat cu coajă de portocală

Somonul afumat și vindecat cu coajă de portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 243 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, file de somon tăiat Central, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vodca, puteți urma acest fel principal cu Vodka Slush ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon vindecat cu sare cu vodcă, ienupăr, rozmarin și coajă de lămâie, Cidru De Mere Somon Afumat Vindecat, și Somon dulce vindecat și afumat al câinilor auto.
Instrucțiuni
Asamblați fumătorul răspândind 1/2 cană de așchii mici și uscate de lemn de esență tare pe fundul fumătorului, apoi așezați tava de scurgere și raftul direct pe așchii. (Pentru a juriza un fumător, tapetați un wok sau o tigaie de unică folosință din aluminiu cu folie rezistentă și întindeți cu așchii de lemn uscat; acoperiți cu un alt strat de foliepentru a prinde picurăriși un raft. Acoperiți wok-ul sau tigaia sigilându-l bine cu un capac sau o foaie de folie.)
Într-o zonă bine ventilată, puneți fumătorul la foc mare. După 1 minut, când fumul se ridică din toate părțile, puneți somonul pe raft, cu pielea în jos. Acoperiți și fumați timp de 20 de secunde. Îndepărtați căldura; fumați timp de 30 de secunde mai mult.
Puneți somonul, cu pielea în sus, într-un vas de copt din sticlă.
Se amestecă sarea, zahărul brun, coriandrul și coaja de portocală; frecați amestecul de condimente și vodca pe ambele părți ale somonului. Se acoperă și se dă la frigider timp de 3 zile, întorcându-se zilnic.
Clătiți fileul de somon și uscați-l. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați subțire somonul într-un unghi, tăiați spre coadă și serviți.