Somon afumat de zece Minute cu salată de avocado-ridiche
Somon afumat de zece Minute cu salată de avocado-ridiche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 353 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ridichi, sos de soia, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată De Somon Afumat-Avocado, Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, și Salată De Crouton Cu Unt Cu Avocado Și Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas de copt din sticlă superficială, amestecați sosul de soia cu muștarul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Adăugați somonul și întoarceți-l la strat. La frigider timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Aprinde un grătar. Dacă folosiți cărbune, împrăștiați așchii de lemn și ierburile peste cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați așchii de lemn și ierburile într-o cutie pentru fumători sau împrăștiați peste barele de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați un strat dublu mare de folie peste centrul grătarului. Aranjați somonul pe folie. Acoperiți grătarul și fumați somonul până când este gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Într-un castron mare, amestecați maioneza cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Îndoiți ușor ridichile, castraveții, avocado și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Folosind mănuși groase de cuptor, ridicați cu grijă folia de pe grătar. Cu o spatulă subțire, transferați somonul în farfurii și serviți cu salata de avocado-ridiche.
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Faceți înainte: somonul afumat la cald poate fi refrigerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
8
Recomandarea vinului: aroma fumurie a somonului și marinada sa înțepătoare sugerează un alb aromat, Fructat, cum ar fi un Pinot Gris din Oregon. Luați în considerare King Estate din 1999 sau Willamette Valley Vineyards din 1999.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Gris
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.