Rețeta somnului prăjit al lui Jack este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un super fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $2.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Dacă aveți fileuri de somn, pudră de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somn Prăjit, Prăjit Somn Po Băiat, și Somn Prăjit #2.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile de somn într-un singur strat într-un vas puțin adânc; acoperiți cu lapte. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
Lapte
2
Combinați făina de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
3
Scoateți fileurile de somn din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
4
Scoateți din lapte, lăsând excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
5
Se presară uniform cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
6
Dragați fileurile de somn în amestec de făină de porumb, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Somn
Făină De Porumb
7
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 1/2 inci într-o tigaie mare; se încălzește la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Prăjiți fileurile, în loturi, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
9
Scurgeți pe rafturi de sârmă peste prosoape de hârtie.
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.