Somn Înnegrit

Somn Înnegrit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somnul înnegrit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 122G de grăsime, și un total de 1253 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,94 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați condimente creole, coajă de lămâie, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Somn Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un bol, adăugați untul, condimentele Creole, coaja de lămâie și sucul, sarea și piperul și amestecați pentru a combina. Se amestecă arpagicul tocat și se lasă deoparte. Untul poate fi făcut înainte și răcit; aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Preîncălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Aliniați fundul unui vas de copt de 9 x 11 inci cu feliile de lămâie și puneți jumătate din untul compus uniform peste lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Înveliți uniform ambele părți ale fiecărui file de pește cu 1 lingură de condimente Creole. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați fileurile condimentate în tigaia fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte pentru a prăji și rumeni condimentul. Cu o spatulă, așezați cu grijă peștele ars deasupra feliilor de lămâie cu unt în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Coaceți până când peștele se rupe ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute. Topiți imediat fiecare file fierbinte cu o lingură de unt compus; transferați pe farfurii de servire încălzite și garnisiți cu câteva arpagic proaspete întregi încrucișate ca un x peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista