Somn În Stil Cajun
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somnul în stil Cajun ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 287 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somn În Stil Cajun, Cajun Catfish, Felul Meu, și Cajun Catfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează ceapa, țelina și ardeiul verde în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile, ciupercile, măslinele și praful de usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până se încălzește.
Așezați somnul într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt. Se acoperă cu amestec de legume; se presară cu brânză.
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 15-20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.