Somn Cu Salsa De Fructe Tropicale

Somn Cu Salsa De Fructe Tropicale
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somnul cu Salsa cu fructe tropicale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 220 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somn, salată de fructe tropicale, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Somn cu Salsa de fructe condimentată, Somn Cajun cu Salsa de fructe, și Salsa Cu Fructe Tropicale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Înveliți o tigaie pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent. Aruncați salată de fructe, porumb, ceapă, ardei iute și coriandru într-un castron mic. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați peștele pe tigaia pregătită pentru broiler; se fierbe 4 minute. Întoarceți peștele, periați cu suc de lămâie și presărați boia. Se fierbe până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță; 3 până la 5 minute suplimentare. Pește de top cu salsa pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista