Sole petrale saut saut în sos de unt de ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia dvs. de rețete, talpa Petrale saut în sos de unt de plante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 199 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită pene de lămâie, sare, ulei de măsline extravirgin și frunze de cimbru. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Phyllo-crusted Petrale Sole, Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Se usucă fileurile, se sare ușor: se usucă fileurile de talpă cu prosoape de hârtie. Există multă umiditate în talpa Petrale, așa că poate fi necesar să le uscați de două ori.
Sareți ușor fileurile pe ambele părți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, fără stick, la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă fileurile în tigaie. Rumeniti fileurile usor pe ambele parti.
Peștele este gătit atunci când se fulgi ușor și nu mai este translucid. Fileurile de talpă se vor găti foarte repede, nu mai mult de câteva minute pe fiecare parte, așa că nu vă îndepărtați de tigaie în timp ce gătiți. După ce ați terminat, scoateți fileurile din tigaie și așezați-le pe o farfurie caldă.
Adăugați șalotă în tigaie și saut până la moale.
Adăugați vin alb în tigaie cu șalotele pentru a deglaza tigaia și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați unt și rotiți ușor pentru a face un sos.
Adăugați ierburi și stoarceți puțin suc de lămâie în sos. Lingură peste talpă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru talpă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.