Sole petrale saut saut în sos de unt de ierburi

Sole petrale saut saut în sos de unt de ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia dvs. de rețete, talpa Petrale saut în sos de unt de plante ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 199 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită pene de lămâie, sare, ulei de măsline extravirgin și frunze de cimbru. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Phyllo-crusted Petrale Sole, Rulouri De Talpă Petrale Cu Piure De Conopidă, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc.

Instrucțiuni

1
Se usucă fileurile, se sare ușor: se usucă fileurile de talpă cu prosoape de hârtie. Există multă umiditate în talpa Petrale, așa că poate fi necesar să le uscați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Sareți ușor fileurile pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, fără stick, la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă fileurile în tigaie. Rumeniti fileurile usor pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Peștele este gătit atunci când se fulgi ușor și nu mai este translucid. Fileurile de talpă se vor găti foarte repede, nu mai mult de câteva minute pe fiecare parte, așa că nu vă îndepărtați de tigaie în timp ce gătiți. După ce ați terminat, scoateți fileurile din tigaie și așezați-le pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Adăugați șalotă în tigaie și saut până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Face sos: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Adăugați vin alb în tigaie cu șalotele pentru a deglaza tigaia și răzuiți bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați unt și rotiți ușor pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați ierburi și stoarceți puțin suc de lămâie în sos. Lingură peste talpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
SoleSole
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru talpă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista