Soft Fontina Mamaliga
Moale Fontina mamaliga nevoie de aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 2305 calorii, 52G de proteine, și 194g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,69 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui, nucșoară, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mămăligă cu Fontinan și spanac, Mămăligă cu Fontinan și ouă, și Gratin de mămăligă cu ciuperci și Fontina.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați bulionul și smântâna și aduceți la fierbere.
Adăugați nucșoara și sarea.
Bateți mămăliga și grișul și gătiți la foc mic timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, amestecând des, până când boabele sunt moi. Îndoiți brânzeturile.
Serviți imediat sau rezervați.
Pentru a încuraja mămăliga să iasă curat din tigaie, gătiți la foc mediu. Rulați o spatulă sau o lingură de lemn în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a curăța mămăliga. Nu amestecați, ci așteptați și urmăriți câteva secunde până când începe să se formeze o bulă mare și împinge mămăliga în sus.
Se toarnă imediat într-un vas cald.
Mămăliga poate fi făcută înainte și reîncălzită: adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă sau stoc, acoperiți vasul și reîncălziți la cuptorul cu microunde sau la foc mic.
Bateți bine înainte de servire.
Pentru mămăligă de masă: configurați 1 sau 2 blocuri de măcelar curate, netratate sau plăci de tăiat sau așezați pergament sau hârtie de măcelar peste o masă.
Se toarnă mămăliga caldă pe masa din fața oaspeților. Treceți boluri de sosuri și mix-uri. Fiecare oaspete se amestecă în toppingurile lor și mănâncă chiar de pe masă!