Soft Fontina Mamaliga

Soft Fontina Mamaliga
Moale Fontina mamaliga nevoie de aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 2305 calorii, 52G de proteine, și 194g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,69 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui, nucșoară, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mămăligă cu Fontinan și spanac, Mămăligă cu Fontinan și ouă, și Gratin de mămăligă cu ciuperci și Fontina.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați bulionul și smântâna și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați nucșoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
3
Bateți mămăliga și grișul și gătiți la foc mic timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, amestecând des, până când boabele sunt moi. Îndoiți brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Serviți imediat sau rezervați.
5
Pentru a încuraja mămăliga să iasă curat din tigaie, gătiți la foc mediu. Rulați o spatulă sau o lingură de lemn în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a curăța mămăliga. Nu amestecați, ci așteptați și urmăriți câteva secunde până când începe să se formeze o bulă mare și împinge mămăliga în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă imediat într-un vas cald.
7
Mămăliga poate fi făcută înainte și reîncălzită: adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă sau stoc, acoperiți vasul și reîncălziți la cuptorul cu microunde sau la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
8
Bateți bine înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Pentru mămăligă de masă: configurați 1 sau 2 blocuri de măcelar curate, netratate sau plăci de tăiat sau așezați pergament sau hârtie de măcelar peste o masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se toarnă mămăliga caldă pe masa din fața oaspeților. Treceți boluri de sosuri și mix-uri. Fiecare oaspete se amestecă în toppingurile lor și mănâncă chiar de pe masă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista