Soda De Ghimbir-Cardamom De Casă Cu Var
Soda de ghimbir-Cardamom de casă cu var este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstăi cardamom, suc de lămâie, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Soda De Ghimbir-Var, Sundae caramel de afine cu înghețată de casă cu ghimbir-Cardamom, și Chile-ananas de var cu Cardamom-înghețată de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mică și uscată, prăjiți cardamomul la foc mediu până când este parfumat.
Adăugați ghimbir, zahăr, apă și coajă de tei.
Se pune din nou pe foc și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Sirop rece; se strecoară și se aruncă solidele.
Într-un agitator de cocktail, adăugați 1 oz. sirop (sau după gust) și suc de lămâie.
Adăugați gheață și agitați pentru a amesteca. Împărțiți între două pahare înalte, umplute cu gheață. Acoperiți cu apă spumantă, sifon club sau cidru spumant. Se amestecă ușor și se servește imediat.