Snapper Întreg Prăjit Lent

Snapper Întreg Prăjit Lent
Lent prăjită întreg Snapper este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1371 calorii, 102G de proteine, și 91g de grăsime. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți snapper, măsline kalamatan, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Snapper Roșu Întreg Prăjit, Snapper Întreg Prăjit, și Snapper Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Asigurați-vă că peștele este bine curățat și scalat. Frecați cu o lingură de ulei și presărați puțină sare și piper atât în interior, cât și în exterior. Umpleți-l cu 1 crenguță de rozmarin.Aruncați cartofii, măslinele, ceapa, ardeiul gras și alte 2 crenguțe de rozmarin cu uleiul de măsline rămas, apoi sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți peștele în mijlocul tăvii de prăjire și înconjurați-l cu legumele. Acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor.În funcție de mărimea peștelui, va dura între 1-2 ore, puteți spune că se face introducând o furculiță în cea mai groasă parte a peștelui și văzând dacă carnea se descuie ușor. Când peștele este gata, scoateți folia și adăugați haricots verts. Aruncați legumele cu uleiul de măsline acumulat în partea de jos a tigaiei. Puneți puțin ulei peste pește și puneți-l sub un pui de carne pentru câteva minute pentru a se rumeni.Așezați legumele, apoi folosiți 2 furculițe pentru a separa carnea de oasele care curg în centrul peștelui. Puneți puțin sos deasupra și garnisiți cu niște rozmarin proaspăt. Dacă ați mers ușor pe sare, presărați niște flori de sel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Haricots VertsHaricots Verts
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se servește cu pene de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista