Snapper Întreg Prăjit Lent

Snapper Întreg Prăjit Lent
Lent prăjită întreg Snapper este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1371 calorii, 102G de proteine, și 91g de grăsime. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți snapper, măsline kalamatan, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Snapper Roșu Întreg Prăjit, Snapper Întreg Prăjit, și Snapper Roșu Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Asigurați-vă că peștele este bine curățat și scalat. Frecați cu o lingură de ulei și presărați puțină sare și piper atât în interior, cât și în exterior. Umpleți-l cu 1 crenguță de rozmarin.Aruncați cartofii, măslinele, ceapa, ardeiul gras și alte 2 crenguțe de rozmarin cu uleiul de măsline rămas, apoi sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți peștele în mijlocul tăvii de prăjire și înconjurați-l cu legumele. Acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor.În funcție de mărimea peștelui, va dura între 1-2 ore, puteți spune că se face introducând o furculiță în cea mai groasă parte a peștelui și văzând dacă carnea se descuie ușor. Când peștele este gata, scoateți folia și adăugați haricots verts. Aruncați legumele cu uleiul de măsline acumulat în partea de jos a tigaiei. Puneți puțin ulei peste pește și puneți-l sub un pui de carne pentru câteva minute pentru a se rumeni.Așezați legumele, apoi folosiți 2 furculițe pentru a separa carnea de oasele care curg în centrul peștelui. Puneți puțin sos deasupra și garnisiți cu niște rozmarin proaspăt. Dacă ați mers ușor pe sare, presărați niște flori de sel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Haricots VertsHaricots Verts
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se servește cu pene de lămâie pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista