Snapper Întreg Prăjit Lent
Lent prăjită întreg Snapper este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1371 calorii, 102G de proteine, și 91g de grăsime. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți snapper, măsline kalamatan, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Snapper Roșu Întreg Prăjit, Snapper Întreg Prăjit, și Snapper Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Asigurați-vă că peștele este bine curățat și scalat. Frecați cu o lingură de ulei și presărați puțină sare și piper atât în interior, cât și în exterior. Umpleți-l cu 1 crenguță de rozmarin.Aruncați cartofii, măslinele, ceapa, ardeiul gras și alte 2 crenguțe de rozmarin cu uleiul de măsline rămas, apoi sare și piper după gust.
Puneți peștele în mijlocul tăvii de prăjire și înconjurați-l cu legumele. Acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor.În funcție de mărimea peștelui, va dura între 1-2 ore, puteți spune că se face introducând o furculiță în cea mai groasă parte a peștelui și văzând dacă carnea se descuie ușor. Când peștele este gata, scoateți folia și adăugați haricots verts. Aruncați legumele cu uleiul de măsline acumulat în partea de jos a tigaiei. Puneți puțin ulei peste pește și puneți-l sub un pui de carne pentru câteva minute pentru a se rumeni.Așezați legumele, apoi folosiți 2 furculițe pentru a separa carnea de oasele care curg în centrul peștelui. Puneți puțin sos deasupra și garnisiți cu niște rozmarin proaspăt. Dacă ați mers ușor pe sare, presărați niște flori de sel deasupra.
Se servește cu pene de lămâie pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.