Rețeta de Snapper roșu grecesc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare, inele de ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Grecesc, și Snapper grecesc pe grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adauga ceapa; saut 7 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșii tocate și următoarele 5 ingrediente (roșii tocate prin usturoi); reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Aranjați fileurile într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Presărați suc de lămâie și 1/2 linguriță sare peste fileuri și acoperiți cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Puneți pene de cartofi peste amestecul de ceapă și stropiți cu 1 lingură de ulei și 1/4 linguriță de sare. Se acoperă cu felii de roșii și inele de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Inele De Ardei Cu Banane
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
8
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Așezați 1 file și 6 pene de cartofi pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Împărțiți amestecul de ceapă uniform între fiecare porție și acoperiți fiecare porție cu 1 felie de Roșie și 1 inel de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.