Snapper roșu fript cu unt de ghimbir-Lime

Snapper roșu fript cu unt de ghimbir-Lime
Snapper roșu fript cu unt de ghimbir-Lime ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei jalape, snapper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper Cu Crustă De Nuci De Macadamia Cu Unt De Lime De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron. Se amestecă 1/4 linguriță sare. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați ambele părți ale peștelui cu restul de 1/2 linguriță sare și piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 linguriță amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista