Snapper roșu cu Salsa de citrice

Rețeta Snapper roșu cu Salsa de citrice ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră. O porție conține 551 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți snapper, busuioc, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper Roșu Cu Salsa De Citrice, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu cu salată de citrice și fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară și inferioară a grapefruitului și a portocalelor. Cu fructele în picioare pe un capăt plat, tăiați cu grijă coaja rămasă, de sus în jos, luând cât mai mult din miezul alb. Tăiați cu grijă între membrane pentru a tăia fructele.
Așezați secțiunile și orice suc într-un castron, apoi strângeți jumătățile de grapefruit și portocale peste castron pentru a extrage orice suc rămas. Îndoiți ingredientele rămase de salsa; pune-l deoparte.
Poziționați un raft la 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul. Ungeți ușor o tigaie de pui cu ulei vegetal.
Așezați peștele, cu carnea în sus, în tigaia pentru pui și periați fileurile cu uleiul de măsline.
Stropiți sucul de lămâie peste ele și condimentați cu sare și piper. Se fierbe până când peștele este gătit și se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, 7 până la 8 minute.
Așezați un file de snapper în centrul fiecărei farfurii și lingurați salsa peste ele.
Încingeți fiecare porție cu o crenguță de busuioc și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.