Snapper prăjit Jamaican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $11.06 pe portie. O porție conține 768 calorii, 141g de proteine, și 13g de grăsime. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oțet, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma boabele, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Ovăz Cu Miere De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Încercați Snapper roșu Jamaican cu banană prăjită, Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și quinoa prăjită Macadamia cu nucă de cocos, și Snapper Prăjit Cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Uscați peștele și tăiați 3 fante mici pe fiecare parte a peștelui. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
2
Încălziți 1 litru de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat. Așezați cu grijă peștele în tigaie și prăjiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți peștele și așezați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și morcovul în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați cimbru, ienibahar, piper habanero, oțet, apă, sare și zahăr și continuați să gătiți până când ceapa s-a înmuiat și lichidul s-a redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Ienibahar
Oțet
Ceapă
Zahăr
Cimbru
Apă
Sare
6
Serviți pește acoperit cu amestec de ceapă lingură deasupra.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.