Snapper cu coadă galbenă înnegrită cu Salsa de Mango

Snapper cu coadă galbenă înnegrită cu Salsa de Mango
Rețeta Snapper cu coadă galbenă înnegrită cu Salsan de Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2. O porție conține 300 de calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână condimente, coriandru, file de snapper cu coadă galbenă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Snapper Înnegrit Cu Salsa De Mango, Snapper cu coadă galbenă cu crustă de nuci cu sos de unt de Mango, și Snapper Cu Coadă Galbenă Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mango și următoarele 4 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați snapper cu unt topit și acoperiți ambele părți cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
UntUnt
3
Încălziți o tigaie mare din fontă sau cu fundul greu până când este fierbinte. Gatiti pestele 2 minute pe fiecare parte sau pana cand este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista