Snapper ars peste Succotash

Snapper ars peste Succotash
Snapper ars peste Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, salvie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Snapper Cu Succotash, Scoici arse cu Succotash, și Halibut prăjit cu Succotaș de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și ardeiul roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
CeapăCeapă
3
Adăugați fasolea lima, porumbul, smântâna, sarea și piperul după gust. Aduceți la foc mic și gătiți aproximativ 7 minute, până când fasolea și porumbul sunt fragede și amestecul s-a îngroșat ușor. Se amestecă salvia și pătrunjelul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
FasoleFasole
CremăCremă
PorumbPorumb
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
4
Scorați pielea peștelui cu un cuțit ascuțit, fără a tăia în carne. Condimentați partea de carne cu sare și piper după gust și presărați ușor cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie. Căutați partea de carne până se rumeneste bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Apoi răsturnați și căutați până când pielea este crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți peștele peste succotash, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista