Snapper ars peste Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei vegetal, salvie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Snapper Cu Succotash, Scoici arse cu Succotash, și Halibut prăjit cu Succotaș de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și ardeiul roșu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ceapă
3
Adăugați fasolea lima, porumbul, smântâna, sarea și piperul după gust. Aduceți la foc mic și gătiți aproximativ 7 minute, până când fasolea și porumbul sunt fragede și amestecul s-a îngroșat ușor. Se amestecă salvia și pătrunjelul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Lima
Pătrunjel
Piper
Fasole
Cremă
Porumb
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
4
Scorați pielea peștelui cu un cuțit ascuțit, fără a tăia în carne. Condimentați partea de carne cu sare și piper după gust și presărați ușor cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie. Căutați partea de carne până se rumeneste bine, aproximativ 3 până la 4 minute. Apoi răsturnați și căutați până când pielea este crocantă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți peștele peste succotash, cu pielea în sus.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.