Smântână și cartofi piure de arpagic
Smântână și cartofi piure de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 103 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 47 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Faceți - înainte smântână și cartofi piure de arpagic, Halibut Cu Sos De Pudră De Porumb Și Smântână Și Piure De Arpagic, și Smântână' n ' cartofi de arpagic.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a ajunge la 2 centimetri de jos. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20 până la 25 de minute, până când furculița este fragedă.
Se amestecă laptele folosind un masher de cartofi sau un mixer electric până la pufos. Se amestecă smântâna și arpagicul și se condimentează cu sare și piper.