Smântână Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de smântână. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, unt, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Smântână Piure De Cartofi, Smântână Piure De Cartofi, și Smântână Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați cartofii în cuburi de 1 inch și puneți-i într-o oală mare. Acoperiți cartofii cu apă rece și adăugați suficientă sare, astfel încât apa să aibă un gust destul de sărat. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 10 până la 12 minute, până când cartofii se destramă ușor atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
Între timp, încălziți laptele și untul într-o cratiță mică, asigurându-vă că nu fierbe. Puneți deoparte până când cartofii sunt gata.
De îndată ce cartofii sunt fragede, scurgeți-le într-o strecurătoare.
Așezați o moară alimentară prevăzută cu un disc/lamă mică peste un vas de sticlă. Procesați cartofii prin moara de alimente, întorcând mânerul înainte și înapoi pentru a forța cartofii prin disc. De îndată ce cartofii sunt piure, amestecați încet suficient din amestecul fierbinte de lapte/unt pentru a face cartofii foarte cremoși.
Adăugați 2 lingurițe de sare și smântâna și piperul și amestecați pentru a combina. Gustați pentru condimente și serviți fierbinte.