Smoky Yam Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați Yam Smoky Gratin. O porție conține 602 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, chipsuri fumurii, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Bacon afumat și Gratin de Kale, Conopidă Afumată Poblano Gratin, și Gratin De Cartofi Dulci Cu Pesmet Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, topiți untul și adăugați usturoiul. Când usturoiul s-a rumenit, adăugați ceapa. Gatiti ceapa pana se caramelizeaza usor, aproximativ 3 pana la 5 minute. Se amestecă făina și chipotles și se fierbe timp de un minut suplimentar.
Se toarnă smântâna și se pune în tigaie și se amestecă. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând ocazional.
Strat aproximativ 1/3 din feliile de ignam într-un vas de copt bine uns de 11 inci.
Stropiți 1/3 din sosul de smântână peste igname și presărați niște brânză deasupra. Repetați pașii, rezervând 1/4 cană de brânză.
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, brânza rezervată și pătrunjelul. Pune deoparte.
Acoperiți ignamele cu folie și coaceți la cuptor timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor, aruncați folia și acoperiți cu amestecul de pesmet. Reveniți la cuptor pentru încă 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți.