Smoky, Picant Tomatillo Salsa Verde Aka Iadul Verde!

Smoky, Picant Tomatillo Salsa Verde Aka Iadul Verde!
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dă-i Salsa Verde Tomatillo picant, picant, alias Green Hell! o încercare. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Salsa Verde-sos Tomatillo verde pentru Enchiladas, Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista