Smochine arse și piersici albe cu reducere balsamică

Smochinele arse și piersicile Albe Cu reducere balsamică sunt a fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de piersici, boabe de piper, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Crostini cu smochine și brânză de capră, stropită cu o reducere balsamică, Piersici și "cremă" cu reducere balsamică de casă, și Jumătăți De Piept De Rață Ars Cu Reducere Balsamică De Cireșe.
Instrucțiuni
Gatiti boabele de piper intr-o tigaie mica la foc mediu 6 minute sau pana cand sunt parfumate si prajite. Mișto.
Așezați boabele de piper într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Zdrobiți boabele de piper cu un ciocan de carne sau un sucitor; pus deoparte.
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; se amestecă 1 linguriță de cimbru.
Adăugați piersici, tăiați părțile în jos, la tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Așezați 1 jumătate de piersică, tăiați părțile în sus, pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Topiți restul de 1 linguriță de unt în tigaie; se amestecă restul de 1 linguriță de cimbru.
Adăugați smochine, tăiate părțile în jos, la tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Așezați două jumătăți de smochine pe fiecare farfurie.
Adăugați oțet în tigaie; gatiti la foc mediu-mic pana se reduce la 3 linguri (aproximativ 3 minute). Se răcește ușor. Lingură aproximativ 2 lingurițe crme frache în centrul fiecărei jumătăți de piersici; stropiți aproximativ 1 linguriță amestec de oțet peste fiecare porție.
Presărați fiecare porție cu aproximativ 1/8 linguriță de piper.
Se presară uniform cu sare.